octombrie 4, 2022

Alexandra Severin, de la Dinamo, la HC Zalau

Tanara jucatoare este componenta a Nationalei Romaniei de Tineret de handbal feminin si evolueaza pe postul de inter stanga

rn

Pe postul de inter stanga, HC Zalau a reusit sa o transfere pe Alexandra Severin (n.30.03.1998). Desi are doar 20 de ani, jucatoare are deja la activ doua sezoane in Liga Nationala, 2015 – 2016 si 2016 – 2017, la Universitatea Cluj, pentru care a jucat insa mai putin, dar a inscris in cele doua stagiuni aproximativ 30 de goluri.
in vara anului trecut, handbalista a fost dorita de mai multe echipe, chiar si de catre HC Zalau, dar atunci a ajuns in liga secunda, la Dinamo Bucuresti.
“Pe Alexandra Severin am vrut sa o aduc la HC Zalau din vara trecuta, dar atunci a ajuns la Dinamo. Este o handbalista cu calitati”, ne-a informat Tadici.
Alexandra Severin a fost in lotul Romaniei la Campionatul Mondial din Ungaria, unde selectionata lui Tadici s-a clasat pe locul 8.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.