decembrie 7, 2022

Alegeri prezidentiale 2019 (turul 2) – Declaratiile liderilor salajeni PNL si PSD la iesirea de la urne (Video)

 

rn

Ministrul Transporturilor si liderul PNL Salaj, Lucian Bode a votat dimineata la ora 9.00 la sectia de votare numarul 1, din incinta Colegiulul National Silvania, la iesirea de la  urne a declarat:"In urma cu doua saptamani, la primul tur, am convngerea ca am votat bine si atunci daca in urma cu doua saptamani, am votat bine, este normal ca si astazi sa votez pentru continuitate si sa votez pentru Romania, cu speranta ca Romania se paote face bine. Am certitudinea ca Romania se poate vindeca prin vot. Fac un apel si pe aceasta cale, catre toti romani, catre toti salajeni, sa-si sacrifice cateva minute din timpul lor liber, astazi si sa vina la vot si sa-si aleaga presedintele. Stim cu toti, ca functia de presedinte a Romaniei este de departe ceea mai importante functie in Stat, presedintele da intotdeauna directia. Guvernul pune in aplicare politicile publice asumate prin programul de guvernare, astazi avem sansa, sa revenim la normalitate, sa dam tarii o echipa, presedinte guvern, care sa lucreze in interesul Romaniei, cu aceste ganduri am venit astazi la vot"

rn

rn

Presedintele de Consiliul Judetean Salaj si liderul PSD Salaj, Tiberiu Marc, a vot tot dimineata, pe la ora 10:00, la sectia de votare numarul 12, din cadrul scolii gimnaziale "Gheorghe Lazar". Dupa introducerea buletinului de vot, la iesire ne-a declarat: "Sunt convins ca am facut o alegere buna, adica am ales candidatul care am convingerea ca va fi un presedinte bun, pentru toti cetatenii Romaniei, un presedinte care va fi implicat atat in ceea ce priveste relatiile cu institutiile Statului din Romania, cat si in afara cu institutiile europene, cat si cu parteneri strategici. Am ales pentru un presedinte care este mult mai sensibil la nevoile oamenilor si un presedinte care s-a dovedit ca poate sa ofere politici care sunt in sprijinul romanilor pentru un trai mai bun si impotriva austeritatilor. 

rn

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *