octombrie 4, 2022

Alegeri in PNL Simleu Silvaniei

Dupa mai bine de jumatate de an de la demisia lui Ovidiu Jurcau din functia de presedinte al organizatiei locale, liberalii din Simleu Silvaniei organizeaza alegeri interne.
Liberalii din Simleu Silvaniei incearca sa stranga randurile pentru o restructurare a propriei organizatii, cu mai putin de un an inainte de demararea campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012. Maine, ceea ce a mai ramas din PNL Simleu Silvaniei se va reuni intr-o sedinta de Birou Politic Local pentru a alege o noua structura de conducere. Potri-vit lui Radu Capilnasiu, presedintele PNL Salaj, la solicitarea conducerii interimare s-a dat acordul pentru noi alegeri in organizatia locala unde, pana la demisia fostului presedinte Ovidiu Jurcau, activau nu mai putin de 300 de membri. „Asteptam sa se reorganizeze, sa isi aleaga o structura de conducere, dupa care stabilim si obiectivele pentru organizatia simleuana”, a precizat Radu Capilnasiu. Cu toate ca alegerile sunt programate pentru maine, nu se stie deocamdata nici cine candideaza pentru functia de presedinte si nici care este targetul organizatiei pentru scrutinul de anul viitor.
La inceputul acestui an, organizatia liberalilor simleuani era una dintre cele mai bine pozitionate, ca scor electoral, din judetul nostru. Odata cu demisia presedintelui de la acel moment, Ovidiu Jurcau, PNL Simleu Silvaniei practic s-a destructurat, functionand in regim de avarie pana in prezent. Potrivit unor comentatori din mediul politic, liberalii simleuani erau singurii care puteau pune probleme, la alegerile din 2012, actualului primar Septimiu Turcas si partidului pe care il conduce – PDL Simleu Silvaniei. In acest moment, sondajele il proiecteaza pe Septimiu Turcas drept castigator net al alegerilor locale de anul viitor, in vreme ce liberalii nu par sa mai conteze in jocul electoral. Ramane de vazut daca liberalii se vor putea reorganiza in timpul ramas pana la alegeri si daca vor putea sa atinga obiectivele pe care le va trasa organizatia judeteana.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.