ianuarie 29, 2023

“Alege romanesc 100% si pastrezi un loc de munca”

Uniunea Generala a Industriasilor din Romania, UGIR – 1903, este o institutie cu traditie in tara noastra, fapt atestat nu numai de implinirea a 106 ani de activitate patronata dar mai ales de realizarile pe care reprezentantii patronatelor membre le-au avut in tot acest timp. Arhitectii UGIR – 1903 au fost totodata si cei care au construit din temelii industria Romaniei, cei care au facut pasii necesari pentru dezvoltarea sustenabila a economiei romanesti si adaptarea acesteia la cerintele mediului international.
Romania se afla astazi in pragul unei grave crize economice care ameninta sa sufoce importante ramuri ale industriei si sa anuleze beneficiile reale garantate de intreprinzatori populatiei: locuri de munca suficiente si mijloacele necesare pentru a duce un trai decent.
Constienti de importanta care ne-a fost transmisa de-a lungul timpului precum si gravitatea perioadei pe care tara noastra o traverseaza la momentul actual, dorim sa facem inca o data pentru Romania ceea ce primii mari industriasi au facut acum mai bine de un secol – sa reconstruim industria Romaniei, identificand si implementand solutiile necesare pentru depasirea cu succes a acestor momente dificile.
UGIR – 1903 va lansa o campanie nationala de sprijinire a productiei interne cu sloganul “Alege romanesc 100% si pastrezi un loc de munca”. In acest sens invitam toate firmele care isi desfasoara activitatea de productie sau de prestare de servicii pe teritoriul Romaniei sa ne contacteze pentru a primi certificarea produselor sau a serviciilor lor sub marca “romanesc 100”.
Prin intermediul campaniei pe care urmeaza sa o desfasuram incepand cu luna februarie dorim sa oferim sprijinul nostru intreprinzatorilor autohtoni si straini care creeaza locuri de munca in Romania si, de asemenea, sa oferim un reper consumatorului pentru alegerea unor produse si servicii romanesti la standarde europene. Speram ca in acest fel sa se creeze un nou standard de calitate si sa optimizeze raportul calitate – pret.
Credem cu tarie ca aceasta campanie se impune ca o solutie necesara pentru traversarea momentului actual si ca ea va avea sprijinul tuturor romanilor, pentru ca doar impreuna putem reusi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut