ALDE și PRO România susțin candidatul PSD pentru Primăria Șimleu Silvaniei

5
459

ALDE și PRO România îl susțin pe candidatul PSD, Romeo Sabou, pentru funcția de primar al orașului Șimleu Silvaniei. Marți, 8 iunie, la sediul PSD Sălaj, a fost semnat un acord politic între organizațiile PSD, ALDE și PRO România pentru susținerea social democratului la alegerile din data de 27 iunie.

Acordul politic a fost semnat de președinții celor trei organizații județene: Ionel Ciunt, președintele Partidului Social Democrat Sălaj, Valer Crișan, președintele Partidului Alianța Liberalilor și Democraților Sălaj, și Alin Ungur, președintele Partidului PRO România Sălaj.

“Începând de astăzi, împreună cu cele două partide cu care am încheiat acest Acord politic avem un obiectiv comun – câștigarea alegerilor de primar din orașul Șimleu Silvaniei de către reprezentantul PSD, Sabou Romeo, în data de 27 iunie”, a transmis președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt.

În competiția electorală de la Șimleu Silvaniei se vor înfrunta economistul Romeu Sabou din partea PSD, avocatul Cristian Mihai Lazăr din partea PNL, juristul Bob Virgil Marius din partea USR-PLUS, avocatul Călin Tulbure ca independent.

În luna martie, AUR Sălaj anunța că e în căutarea unui „consătean” cinstit pe care să îl trimită în lupta pentru primăria orașului de sub Măgură, dar nu a mai anunțat nici un nume, alegând doar să aibă oameni în secțiile de votare.

Cât privește UDMR, partidul s-a ferit să spună cu subiect și predicat de partea cui se poziționează, precizând doar că va susține „cea mai bună variantă pentru Primăria Șimleu”.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.