Alcoolemie de peste 3 la mie pentru soferul masinii implicate intr-un accident din Vaslui

Soferul autoturismului implicat, duminica noapte, intr-un grav accident de circulatie in comuna vasluiana Costesti, in urma caruia si-a pierdut viata, alaturi de alta persoana, avea o alcoolemie de peste 3 la mie, arata analizele de laborator facute dupa prelevarea probelor de la cadavrul tanarului.
Potrivit inspectolului Iulian Munteanu, ofiter in cadrul Serviciului Politiei Rutiera Vaslui, alcoolemia foarte mare, stabilita soferului Bogdan Popa in urma necropsiei, explica si faptul ca acesta a intrat cu masina pe contrasens, pe o sosea in linie dreapta, fara a exista nicio urma de frana inainte de a se ciocni frontal cu un microbuz de transport persoane. “Este greu de imaginat cum cineva, cu alcoolemie ce depaseste si limita de coma alcoolica, se mai poate urca la volan si sa mai si conduca pe un drum european. Poate ca avea si viteza, dar la 3,1 g/l alcool pur in sange cu siguranta nu mai vedea nici soseaua pe care circula. Din pacate, inconstienta acestui tanar a facut doua victime omenesti, iar alte sase persoane, din care doua in stare foarte grava, au ajuns la spital”, sustine inspectorul Iulian Munteanu.
Doi tineri, de 19, respectiv 20 de ani, din localitatea vasluiana Gura Idrici, au murit si alte sase persoane au fost internate in stare grava in spital, in urma unui grav accident de circulatie, produs in noaptea de duminica spre luni, pe raza comunei Costesti, judetul Vaslui.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *