Alături de Dinu Iancu Sălăjanu și Florin Iordache, PNL a depus lista pentru Consiliul Municipal Zalău

15
1278

Mihai Crișan, președintele PNL Zalău: „Alături de colegii din PNL Zalău, dar și de partenerii de la USR PLUS, am depus astăzi listele pentru Consiliul Municipal Zalău. Așa după cum veți putea constata, venim în fața zălăuanilor cu o echipă tânără, cu un grup de profesioniști pregătiți să pună umărul la dezvoltarea municipiului. PNL Zalău a trecut în acești ani printr-o schimbare structurală – am adus oameni noi, care s-au validat în domeniile lor de activitate. Avem de partea noastră elita corpului profesoral din Zalău, juriști, ingineri și antreprenori de succes. Dar, dincolo de calitatea evidentă a CV –urilor celor care vor candida pe listele partidului nostru, PNL și USR – PLUS susțin un candidat la funcția de primar, în persoana domnului Florin Iordache, cu o experiență managerială relevantă, la cel mai înalt nivel, în cadrul unei companii multinaționale extrem de importantă pentru viața economică a municipiului și a Sălajului. Având modelul performanței administrative a colegilor din Oradea, Cluj Napoca sau Alba Iulia, sunt convins că vom reuși, cu sprijinul zălăuanilor, să dezvoltăm Zalăul în următorii patru ani.

Reputatul profesor Vasile Bulgărean deschide lista candidaților PNL la Consiliul Local Zalău.

“E o onoare pentru mine să deschid lista PNL pentru Consiliul Local Zalău. Dar această onoare este dublată și de o imensă responsabilitate – politică și personală. În tot parcursul meu profesional, am încercat să valorizez fiecare membru al echipelor pe care le-am coordonat. Iar rezultatele instituțiilor pe care le-am condus arată că, în mare măsură, am reușit acest lucru. Sunt un om de echipă și am respectat acest principiu și în cadrul PNL, partid căruia îi revine din nou (ca de atâtea ori de-a lungul istoriei) responsabilitatea de a reclădi România. Obiectivul nostru este de a reprezenta o alternativă credibilă la actuala conducere a municipiului și a județului, iar alianța cu partenerii de la USR – PLUS ne va permite să realizăm acest lucru. Îi doresc mult succes domnului Florin Iordache și îl asigur de tot sprijinul meu și al echipei PNL Zalău”, a declarat Bulgărean.

Dinu Iancu Sălăjanu, viitorul președinte al Consiliului Județean Sălaj consideră că victoria în competiția pentru Consiliul Județean Sălaj trebuie dublată de o victorie și la nivelul municipiului Zalău.

“Zalăul reprezintă cel mai important oraș al județului și, printr-o strategie coerentă, poate deveni un adevărat pol de dezvoltare pentru Sălaj. Colegii noștri liberali din Cluj Napoca sau Oradea au reușit acest lucru pentru municipiile pe care le conduc, iar noi vom urma aceste exemple ale performanței în administrație. Cu un parteneriat corect între Consiliul Județean și Primăria Zalău, vom încerca să oferim municipiului și județului proiecte viabile care să oprească teleormanizarea Sălajului – ghidată de politica administrativă ineficientă și refractară a PSD. Ultimele luni cu guvernare liberală și prestația remarcabilă a ministrului Lucian Bode președintele PNL Sălaj, au arătat că pentru PNL #sălăjenii și #zălăuaniicontează. Deblocarea unor mari proiecte de infrastructură – autostrada Transilvania varianta ocolitoare a Zalăului etc., demonstrează sălăjenilor că acolo unde sunt oameni competenți și de bună credință apar și rezultatele concrete. Iar parteneriatul nostru cu domnul Iordache și partenerii de la USR PLUS, dublat de o bună colaborare cu reprezentanții de la nivel guveramental, îmi dă motive să cred că Zalăul și Sălajul vor reveni pe drumul dezvoltării și al eficienței administrative”, afirmă Dinu Iancu Sălăjanu.

Prezent la eveniment, Florin Iordache, candidatul USR PLUS la Primăria Zalău, care este susținut și de PNL Sălaj, a declarat că își dorește ca noua administrație să fie una transparentă și deschisă către cetățeni. “Le mulțumesc partenerilor din PNL pentru susținere și sunt convins că împreună vom reuși să ne atingem obiectivele – câștigarea Primăriei Zalău și a președinției Consiliului Județean Sălaj”, a adăugat Florin Iordache. (P)

15 COMENTARII

 1. Numai „ilustri” ce sa mai !! Tataia deschide listă pffff…….a venit corona si nu mai e de cântat si sa apucat de politica Dinu? nu va mai satura d-zeu?

 2. O gloată de „ilustrii” ce sa mai! tataie deschide listă pfff…..a venit corona si nu mai are de horit Dinu?si catelusiii usr.ieri dupa cântăreți …..

 3. Tot stau si ma minunez , ca mai sunt oameni normali la cap care se mai uita la elucubratiile , aiurelile , pe care le emana pe gaura gurii reprezentantii ciumei cacanii in frunte cu cei de la varf , asa zisul „sef al statului „(care sef /care stat ?!) , de cel ce se pretinde premierul ORB(an)UL , de mascaricii intitulati ministri , precum acest Citoiu etalon al prostiei/incompetentei/iresponsabilitatii ??! Acelasi lucru si la nivelul Salajului/Zalaului , doar cu alti mocofani in rolurile principale ?!!Te uiti si stai ca prostul , ca nu pricepi absolut nimic , caci nu e nimic de priceput !! Dar daca mi se repeta , ma duc la un consult medical , ca este de-a dreptul imposibil sa-i bagam in seama pe acesti ipochimeni insipizi !!!

 4. Pentru ciumetele rosu Mircea de la 07:01 de mai sus ,aceeiasi persoana cu cu Ioan de la 22:09 din Magazin Salajean ,acelasi comentariu a la Ponta copy-paste !Jeaba te scremi ca era voastra a Psdragnea a trecut .Nu vom uita cum ciurdarul din Criseni pupa moastele lui Dragnea -Intaiul penal al tarii- si ale lui Veorica proasta satului .Asa ca draga PSD-eu in opozitie cu voi pentru multe mandate de aici incolo.P.S. Mirceo cu Ioan de la 22:09 din Magazin Salajean – fa ti un consult psihiatric ca ai mari probleme cu neuronii.

 5. Pt. Citizen! Intaiul penal al țării este Clampaul de la Cotroceni.(Aprpos! Cand dă inapoi statului banii incasati ilegal din chirii?).Mai prost prim ministru ca Orb(oul)an nu am avut.Nu mai vorbesc de Ca-catzu, Anisie, Grindă etc.Calmeazate, nu fi atât de agitat.

 6. Pentru Citizen un cretin descreierat , lingau ordinar de basuri , tie si celorlalti ciumati cacanii , nu va e utila nici o consultatie medicala , fiindca prostia voastra este infinita/incurabila !!!

  • Ma dibole de Mircea!Tu alta placa nu ai? Raluca jireada muresan .Te am ginit scorpie, șefă de cabinet la senatorul tau psd ist.Apoi dacă Ciuntu nu are alti pòstaci decat niste dobitoci si prosti ca voi ,inseamna ca deja ati pierdut bătălia pt. Locale iar până în ziua votului mai pierdeți vreo 25% cel putin.Adio PSD la putere ,mars in opozitie.

 7. Ioan Udrea! Esti un bou peședist ,un neica nimeni ,o scursura a societății, un bugetar imputit ,un hoit de neobolsevic.Nu uitam prim miniștrii lui Dragnea si pe talharul de teleorman ,care din 2018 nu ne aù indexat pensiile conform legii.Ierted penalule de Udrea.

 8. No mai Mircea de la 5 12! Nu ti o dat blonda ta pi…da? N are vreme ca si o trage cu diversi de la sj .prost poti fi .da no te tinè blonda ta cu bani ca altfel ar fi vai si amar de capul tau.

 9. Bulgarean Vasile, nu este un reputat profesor, sa ne intelegem. Reputati profesori, avem multi in Sala, cu Vasile din Zalnoc nu este cazul. Dar, vom alege cel mai putin rau, adica pe Vasile si pe cantaret, ca nu vom alege hotii, Ciunt, Fort, Militianul, Cota etc.

 10. PNL, aveti o profesoara de liceu ministru educatiei !?. Aceasta a schimbat, acum cateva zile din functie, un reputat academician ! PNL, aceste elemente sunt „valorile” voastre ?!.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.