Al doilea succes consecutiv de 3 puncte, pentru Volei Municipal Zalau

Gruparea de la poalele Mesesului s-a impus cu 3 – 0 în fața celor de la CSM București, la capatul unui joc controlat în totalitate de zalauani 


CSM Bucuresti – Volei Municipal Zalau   0 – 3 (16 – 25, 16 – 25, 28 – 30)


De la începutul lunii noiembrie, vicecampioana României a jucat peste 10 partide importate, trei dintre ele fiind în Cupa CEV, competitie în care Volei Municipal Zalau este cu un pas în sferturile de finala. Am putea spune ca programul încarcat le prieste voleibalistilor salajeni, deoarece din cele 11 partide jucate, au pierdut doar doua.
Cu gândul la o victorie de trei puncte au pornit si în aceasta seara, în meciul cu CSM Bucuresti. Fiind cu morarul ridicat dupa victoria în trei seturi cu Stiinta Explorari Baia Mare, echipa pregatita de Stoyan Stoev si Bogdan Nicolae au început foarte bine partida din “capitala”, reusind înca din startul primul set sa îsi formeze un avantaj destul de clar. Pe parcursul primului ac, diferenta dintre cele doua echipe fiind destul de clara, iar Adrian Feher si compania au avut jocul la discretie. În actul secund, istoria s-a repetat, Zalaul a fost la conducere pe toata durata setului, la un moment dat, diferenta dintre cele doua echipe a fost de 10 puncte. stop_coloana
În setul trei, Marian Bala si compania au avut mai mult de munca, se pare ca oboseala si-a spus cuvântul, iar elevii lui Stoyan Stoev au facut mai multe greseli. Experienta vicecampioanei României s-a vazut pe finalul setului, atunci când zalauanii au revenit si s-au impus. Astfel, Volei Municipal Zalau a bifat a doua victorie consecutiva în minim de seturi și a ajuns la 19 puncte accumulate.  

Volei Municipal Zalau: Marin Lescov, Ciprian Matei, Bogdan Olteanu, Razvan Mihalcea, Marian Bala, Leonardo Dal Bosco și Adrian Feher – libero. A mai evoluat: Mihai Tarța. Antrenori: Stoyan Stoev (principal) și Bogdan Nicolae (secund)

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *