Al 12 – lea deces provocat de coronavirus in Salaj

Coronavirusul mai face o victima in Salaj. Este vorba despre o femeie din Simleu Silvaniei, care a fost confirmata pozitiv zilele trecute. Decesul femeii a fost anuntat chiar de primarul orasului, Septimiu Turcas, intr-o interventie live pe Facebook.

“Din pacate persoana de sex feminin infectata a decedat azi. Dintre cei doi suspecti, pentru unul a venit testul si este negativ”, a precizat primarul Septimiu Turcas.

Pana zilele trecute, la Simleu Silvaniei nu a existat niciun caz de coronavirus, cazul femeii decedate fiind primul aparut in orasul de sub Magura.

Edilul a facut un apel la populatie, rugand cetatenii sa nu creada toate informatiile care apar in spatiul public, daca nu vin din partea celor avizati.

“Nu dati crezare fabricilor de zvonuri…Ca se inchide cartierul Bradet, orasul, etc. Sunt garantul ca informatia ajunge la dumneavoastra corect si la timp”, le-a transmis edilul simleuanilor.

La nivelul judetului Salaj au fost confirmate pana azi la pranz 100 de cazuri de coronavirus. Dintre acestea 67 au fost declarate vindecate si externate, iar 12 persoane au decedat.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *