decembrie 1, 2022

Ajutor online pentru elevi, la teme

S-a lansat platforma teme.anidescoala.ro, unde elevii intreaba, iar raspunsurile sunt verificate de un profesor.
Temele pentru acasa raman una dintre bataile de cap suplimentare ale elevilor, iar pentru a facilita aceasta problema, s-a lansat o platforma online, unde elevii intreaba, iar raspunsurile sunt verificate de un profesor.
De acum inainte, elevii pot beneficia de o platforma unde pot cere ajutor in rezolvarea temelor si se pot transforma ei insisi in "profesori", acolo unde cunosc raspunsurile.
Aceasta este teme.anidescoala.ro si gazduieste intrebarile elevilor de gimnaziu, invatamant primar si liceu, iar cei care raspund sunt tot scolari. Rezolvarile sunt verificate si aprobate de catre un profesor si un student la Matematica.
Site-ul teme.anidescoala.ro s-a lansat ca o platforma educativa de tip Q&A, cu scopul de a-i ajuta pe elevi la rezolvarea problemelor de la diferite materii de scoala. De la lansare si pana acum, 85% dintre intrebarile copiilor se refera la temele pe care le au de facut la matematica.
Cum functioneaza platforma?
Concret, elevii care nu stiu sa rezolve o anumita problema, publica exercitiul la care au dificultati, iar cei care stiu raspunsurile ii ajuta cu rezolvarea.
Toate raspunsurile trec printr-un filtru de verificare si aprobare, iar utilizatorii au posibilitatea de a acorda "rezolvitorilor", in functie de complexitatea si acuratetea raspunsurilor oferite. Mai exact, cel care adauga intrebarea pe platforma are libertatea de "a pune la bataie" si un numar maxim de puncte, iar utilizatorul care publica cel mai bun raspuns (Best Answer) primeste acest titlu si punctele aferente. Fiecare utilizator isi poate crea un cont in care urmareste procesul rezolvarii de probleme.
Platforma este complet gratuita si a fost lansata cu scopul de a crea o comunitate in cadrul careia elevii sa se ajute intre ei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *