ianuarie 28, 2023

Ajutor de 60.000 de lei pentru FC Zalău din partea Consiliului Judeţean Sălaj

Ani la rând, autorităţile judeţene nu şi-au prea îndreptat antenţia şi către “sportul rege”, iar pentru Consiliul Judeţean Sălaj, în prim-plan a fost handbalul, HC Zalău  primind o susţinere importantă în fiecare sezon, mai ales că instituţia condusă de Tiberiu Marc contribuie cu 90% din bugetul clubului, în baza contractului de finanţare.

De câţiva ani, Consiliul Judeţean Sălaj a început să mai aloce bani şi la fotbal şi chiar dacă au fost sume mai mici, FC Zalău, Luceafărul Bălan, Viitorul şi CS Atletic au primit sprijin financiar.

Pentru sezonul 2017 – 2018, autorităţile judeţene vor susţine şi două cluburi de fotbal. Dacă la CS Atletic Zalău va fi alocată suma de 50.000 de lei, FC Zalău urmează să primească 60.000 lei, dintre care 30.000 pentru prima parte a sezonului, iar restul sumei pentru retur. stop_coloana

În condiţiile în care gruparea de sub Meseş stop_coloana are ca şi obiectiv promovarea, această sumă nu reprezintă mare lucru, dar “grosul” va veni de la Primăria şi Consiliul Local Zalău. Astfel, autorităţile locale au pregătit un buget de 1.150.000 lei pentru fotbal, FC Zalău urmând să beneficieze de aproximativ 11 miliarde lei vechi. Cu această sumă, dar şi cu aportul celorlalţi acţionari, “alb-albaştrii” intră în lupta pentru promovare, chiar dacă în noul campionat, cel mai probabil se vor duela într-o serie cu “U” Cluj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut