Ajutoare de la UE pentru zălăuanii cu grad de handicap grav

Direcția de Asistență Socială Zalău va începe, din data de 4 iulie, distribuirea ajutoarelor pe liste suplimentare de la Uniunea Europeană. Produsele alimentare vor fi împărțite în limita stocului disponibil.

Persoanele eligibile sunt cele încadrate în gradul de handicap I ,,grav cu asistent personal”, beneficiari de indemnizație lunară sau asistent personal.

Actele necesare sunt cele de identitate și certificatele de naștere ale copiilor, în original, precum și o copie după Certificatul de încadrare în gradul de handicap.

Pachetele vor fi distribuite de luni până vineri, între orele 09.00 și 14.00, la Punctul Termic nr. 38, situat în Brădet, pe strada Avram Iancu nr. 16.

Pentru mai multe informații, contactați Direcția de Asistență Socială Zalău, la numărul de telefon 0790 008 062.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.