septembrie 26, 2022

Ajutati-l pe Razvan!

Un copilas de doar 6 luni, pe nume Razvan Schneider, sufera de dezlipire de retina, fiind lipsit de vedere. I s-a facut o operatie in tara, dar fara rezultate, sperantele parintilor lui indreptandu-se acum spre o clinica de specialitate din Belgia, unde Razvan ar putea fi operat cu sanse de a vedea. Aceasta operatie costa, insa, 6.000 de euro, suma ce depaseste posibilitatile parintilor. Tocmai de aceea, tatal lui Razvan face un apel catre toti oamenii de bine care pot si doresc sa le dea o mana de ajutor.
Donatiile se pot face in conturile: RO44CARP033200606084RO01, in lei sau RO98CARP03320060684EU01, in euro, conturi deschidse la Banca Carpatica.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.