AJOFM Salaj incurajeaza salajenii sa se inscrie pe portalul locurilor de munca spotransilvania.ro

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj incurajeaza salajenii sa se inscrie pe portalul ocurilor de munca spotransilvania.ro, fie ca e vorba de cei care cauta locuri de munca, fie de angajatori. Potrivit datelor AJOFM Salaj, pe portal s-au inscris un total de 928 de persoane in cautare de loc de munca (din care 783 de persoane au fost asistate de catre experti, iar 146 persoane s-au inscris singure pe portal) si 134 de angajatori. 168 persoane au fost selectate pentru a candida pe locurile de munca vacante.
In ultimele trei luni s-au inscris un numar de 33 de firme noi si 317 de persoane, din care 295 de persoane au fost asistate de catre consilierii antrenori, consultantii de proiect, consilierul expert pe termen scurt si asistentii regionali.
Portalul www.spotransilvania.ro este un instrument de mediere electronica a muncii care este util atat persoanelor interesate in gasirea unui loc de munca, cat si firmelor, ONG-urilor sau institutiilor publice care isi cauta angajatii potriviti. Portalul prezinta ofertele de locuri de munca ale angajatorilor din regiunile Nord-Vest si Centru, precum si profile ale persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din aceleasi regiuni. Se pot cauta locuri de munca dupa domeniul de activitate, localitate, judet sau regiunea in care aceste locuri stop_coloanade munca sunt disponibile, si dupa numele ocupatiei.
Atat angajatorul, cat si persoana care isi cauta un loc de munca isi pot face cont gratuit pe portal, avand acces si la o o sectiune dedicata formarii profesionale. Persoanele care cauta un loc de munca pot „rasfoi” ofertele fara sa-si faca un cont. Daca o persoana aflata in cautarea unui loc de munca isi deschide si un cont va avea posibilitatea de a cauta si candida la joburile inscrise pe portal, de a-si construi CV-ul (care va fi transmis angajatorilor automat in cazul in care va candida la un job prin intermediul portalului), de a tipari CV-ul, pentru a-l folosi in candidaturi pentru alte joburi decât cele inscrise pe portal, si de a contacta angajatori in legatura cu joburile oferite sau de a putea fi contactat de catre angajatori, pentru a i se oferi un loc de munca.
Pentru promovarea portalului, AJOFM Salaj va impati 2.800 de pliante la nivelul judetelor din zonele de Nord-Vest si Centru ale tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *