noiembrie 26, 2022

Ai o urgenta stomatologica? La Spitalul Judetean mai ai de asteptat pana in 2022

Daca te chinuie maseaua la ceas tarziu de noapte in Zalau mai ai de asteptat pana cand sa poti sa ai parte de asistenta la laudatul Spital de Urgenta Judetean. Faptul ca te doare maseaua si esti jurnalist cu ani buni de experienta, nu-i mare lucru ca te plangi pe retele de socializare, mai mare ar fi fost daca in toti ani acestia, atunci cand nu te durea nimic, te-ai fi interesat daca autoritatile judetene sau locale au prevazut, pe langa mall-uri si fantani, si o urgenta in stomatologie. Aceeasi treaba si pentru un consilier local care dupa ce ani la randul s-a perindat de la un partid la altul, acum, brusc in cautare de voturi, isi arata interesul pentru sanatatea zalauanilor, tot pe retele de socializare.

rn

In ce priveste un cabinet de stomatologie la Unitatea de Primiri Urgente, acesta este cuprins intr-un proiect de modernizare si extindere a UPU-lui, care va fi finantat prin programul Operational Regional Axa prioritara. Stadiul actual al proiectului, conform cjsj.ro este: În data de 08 ianuarie 2019 a fost semnat contractul nr.140 având ca obiect elaborarea documentatiei tehnice (fazele PAC, PT+DE si asistenta tehnica din partea proiectantului) pentru "Extindere, modernizare si dotare UPU-SMURD la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau". În data de 15 marite 2019 a fost semnat Contractul de Finantare nr.4069. Din martie si pana in prezent nu a mai fost facuta o actualizare la acest proiect. Durata de implementare a proiectului este 29 aprilie 2022, asa ca pana atunci cei care au urgenta stomatologica se pot adresa stomatologilor privati disponsibili sa ofere asistenta nocturna.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *