Spectacol de teatru în autobuz, inaugurarea Galeriei de Artă ”Moara cu imagini”, vernisaj al artiștilor Flavius Lucăcel, Eva Chapkin și Irina Motoc, târg al meșterilor populari, reprezentație a artistului Alex Ștefănescu și un nou spectacol de teatru, Noaptea Bufonilor.

Acestea sunt câteva dintre surprizele de debut ale Festivalului Curtea Artiștilor 2024, pregătite cu muncă asiduă și ingeniozitate de sufletul proiectului cultural, Darius Prodan.

Marea deschidere a Festivalului va avea loc vineri, 5 iulie. Iar primul spectacol de teatru este ”Nimeni nu știe ce e în inima mea”. Nu va fi un spectacol în Curtea Artiștilor, ci Florin Coșuleț va juca într-un autobuz Transurbis!

La ora 18.00, toți cei care-și doresc să trăiască această inedită experiență sunt așteptați în parcarea Primăriei Zalău. După ce vor urca gratuit în autobuzul pus la dispoziție de Transurbis Zalău, vor avea parte de o călătorie de o oră prin oraș și de un spectacol în mișcare. Stația finală va fi Curtea Artiștilor unde, la ora 19:00, călătorii-spectatori pot participa tot gratuit la inaugurarea Galeriei de Artă ”Moara cu imagini”, Vernisajul Expoziției artiștilor Flavius Lucăcel, Eva Chapkin și Irina Motroc.

”Doamnelor și domnilor! Urmează Marea Deschidere a Festivalului Curtea Artiștilor! Totodată vom organiza un târg al meșterilor populari în parteneriat cu Țara Silvaniei! De la ora 20:00, tot cu intrare gratuită, ne va încânta Alex Stefanescu, care va cânta în premieră imnul Festivalului Curtea Artiștilor și multe alte minunății din repertoriul lui. Apoi, de la ora 21:00 se va juca spectacolul NOAPTEA BUFONILOR cu Marian Râlea și Richard Bovnoczki.

Biletele pentru acest spectavol se găsesc pe site-ul nostru. Aceasta este prima zi din deschiderea festivalului și m-aș bucura să participați în număr cât mai mare! Anul acesta Curtea Artiștilor trece la un alt nivel, din toate punctele de vedere!”, își anunță publicul tânărul actor care revoluționează cultura sălăjeană, Darius Prodan.