Agresor identificat de jandarmi

Joi, 19 februarie a.c., in jurul orei 11.00, un echipaj de jandarmi care executa o misiune specifica pe raza localitatii Ileanda, jud. Salaj a fost sesizat de catre L. Marcela, din loc. Ileanda cu privire la faptul ca, in data de 17.02.2009, un barbat a lovit-o cu pumnul in zona fetei si a taiat-o cu cutitul la mana stanga.
In urma cercetarilor efectuate, pentru stabilirea imprejurarilor in care s-au comis cele sesizate, jandarmii au stabilit ca agresorul, L. Alexandru de 26 de ani, din comuna Garbou, judetul Salaj, in data de 17.02.2009, in jurul orelor 22:00, in timp ce se deplasa pe str. Cerbului din localitatea Ileanda, judetul Salaj, pe fondul consumului de alcool si fara un motiv anume a agrest-o fizic pe L. Marcela, lovind-o cu pumnul in zona fetei si taind-o cu un briceag la antebratul mainii stangi.
In cauza, pe numele faptuitorului, jandarmii au intocmit actele premergatoare de constatare a infractiunilor de lovire si alte violente si port fara drept de obiecte fabricate sau confectionate anume pentru taiere, impungere sau lovire, fapte prevazute si sanctionate de art. 180 Cod Penal si art. 1 alin. 1, pct. 1¹ din Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Dosarul cu actele de constatare a infractiunilor, urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Jibou.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *