Agresor arestat în urma incidentului de la Surduc, soldat cu două victime

Agresor arestat în urma incidentului de la Surduc, soldat cu două victime

UPDATE / Scandal aplanat de polițiștii din Jibou.

Ieri, 26 octombrie, polițiștii din Jibou au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de un bărbat de 28 de ani, din localitatea Surduc, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, 27 octombrie a.c., acesta va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Vă reamintim că, la data de 22 octombrie a.c., la ora 19.33, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Jibou au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, în fața unui magazin din localitatea Surduc, are loc o altercație între mai multe persoane.

Altercația a fost aplanată cu operativitate de polițiștii sălăjeni sosiți la fața locului, care au identificat persoanele implicate, ca fiind cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 32, toți din comuna sălăjeană Surduc.

Din primele cercetări a reieșit că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, unui tânăr de 24 de ani și unui bărbat de 32 de ani, le-au fost aplicate mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, respectiv cu un obiect contondent, de către alți trei bărbați.

În urma leziunilor suferite, cele două persoane agresate au fost preluate de un echipaj SMURD și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse toate măsurile legale care se impun.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *