In timp ce multe afaceri trag pe linie moarta, unii stiu sa speculeze momentul si sa porneasca o afacere tinand cont de faptul ca timpul nu sta pe loc. El ne poate fi uneori prieten… Iata care ar putea fi cateva din elementele de care se poate profita pe timp de criza:
•Acum totul este mai ieftin. Este cel mai potrivit moment pentru cumparaturi avantajoase in orice sfera.
•Puteti angaja specialisti inalt calificati. La momentul actual sunt o multime de specialisti de o calificare inalta care asteapta sa fie angajati contra unei sume de bani nu atat de mari. Oamenii sunt in cautarea furnizorilor noi. Acum multe companii cauta cu disperare parteneri noi care sunt gata sa ofere metode mai avantajoase, mai bune sau inovative pentru livrarea produselor sau serviciilor.
•Taxele sunt mai mici pentru intreprinzatori, in comparatie cu un lucrator obisnuit. Furnizorii ofera servicii mai bune. Companiile cu perspectiva cauta investitori iar acestia cauta aceste companii.
•Puteti cumpara tot de ce aveti nevoie la licitatie, la un pret mai redus. Puteti face afaceri profitabile, deoarece multi vor sa scape la preturi mici de echipamente. Si inca ceva! Multi isi reduc afacerile sau le inchid, ceea ce inseamna ca aveti mai putini concurenti.