februarie 9, 2023

Adversar din Germania pentru HC Zalau, in turul II al Cupei EHF

Gruparea condusa de Gheorghe Tadici va intalni in aceasta faza a competitiei pe Borussia Dortmund, intr-o “dubla” mansa ce va avea loc in luna octombrie

rn

Dupa ce s-a clasat pe locul 5 in sezonul trecut al Ligii Nationale, HC Zalau s-a calificat din nou in Cupa EHF. La fel ca si anul trecut, gruparea de sub Meses a intrat direct in turul II preliminar, iar marti, la orele amiezii si-a aflat adversarul din aceasta faza a competitiei.
Potrivit tragerii la sorti de la Viena, gruparea de sub Meses va intalni in turul II al Cupei EHF pe Borussia Dortumund, partida tur fiind programata in perioada 13 – 14 octombrie, la Zalau, in timp ce returul o saptamana mai tarziu, 20 – 21 octombrie, in Germania.
Borussia Dortmund este un nume mare in sportul european, dar nu la handbal ci la fotbal, fiind o fosta castigatoare a Lgii Campionilor. La handbal, echipa feminina ce reprezinta clubul Borussia Dortumund a revenit in prima liga din Germania, la finalul sezonului 2014 – 2015. Ca si performante mai notabile din competitia interna ar fi doua clasari pe locul 6 (2015 – 2016 si 2016 – 2017), dar si o finala a Cupei Germaniei, in 2016.
in stagiunea trecuta, Borussia Dortmund s-a clasat pe locul 4 si a revenit in cupele europene dupa o pauza de aproape 14 ani.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut