septembrie 26, 2022

Adversar dificil pentru Rapid Jibou, în faza nationala a Cupei României

În primul tur programat pe 1 august, vicecampioana Salajului va juca pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, nou-promovata în Liga a III-a, care a câstigat si faza judeteana a Cupei, în Maramures

rn

Pentru al doilea an la rând, faza judeteana a Cupei României din Salaj a fost câstigata de Rapid Jibou, dupa ce în finala, formatia antrenata de Ciprian Roja a trecut cu 2 – 0 cu Somesul Somes Odorhei.
Câstigarea trofeului le-a oferit dreptul jibouanilor de a evolua în faza nationala a Cupei României, care va debuta pe data de 1 august.
Federatia Româna de Fotbal a dat deja publicitatii meciurile ce se vor disputa în runda de debut, Rapid Jibou urmând sa aiba un adversar extrem de dificil, este vorba de Minaur Baia Mare.
Formatia maramureseana a defilat în campionatul Ligii a IV-a din judetul vecin, pe care l-a câstigat fara probleme, dar a reusit sa si promoveze în Liga a III-a, dupa un baraj disputat în compania bihorenilor de la CSC Sânmartin.
În sezonul trecut, Minaur Baia Mare – formatie antrenata de Dorin Toma – a câstigat si faza judeteana a Cupei din Maramures, dupa ce în finala a trecut cu 6 – 0 de AS Zorile Moisei.
Partida dintre Rapid Jibou si Minaur Baia Mare este programata pe data de 1 august, la Jibou, câstigatoarea urmând sa se califice în faza a II-a, ce va avea loc pe 15 august.
si în sezonul trecut, gruparea de pe Somes a întâlnit în Cupa României tot o reprezentanta a Maramuresului, este vorba de Progresul somcuta Mare. Meciul a avut loc la Sasar, iar jibouanii au fost învinsi în prelungiri.
Sa mai spunem ca în prima faza a Cupei au intrat cele 42 de câstigatoare ale fazelor judeten, dar si alte 26 de formatii care în sezonul trecut au activat în Liga a III-a.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.