noiembrie 29, 2022

Adriana Saftoiu, lider PNL: "imi este rusine…ne pregatim sa sesizam la CCR legile noastre"

La 30 de ani de la Revolutie am trait sa vedem si un poltician care se rusineaza. Deputatul PNL Adriana Saftoiu a criticat dur, pe facebook, partidul si guvernarea sub conducerea lui Ludovic Orban, pentru primirea in partid a dezertorilor de la PSD si pentru deciziile luate de PNL cu privire la propriile legi.

rn

"imi este rusine.
Ne anulam decizii (in campanie, am declarat ca usile sunt ferecate pentru membri PSD, dar, dupa campanie, au devenit membri PNL), votam impotriva propriilor convingeri (vezi alocatia pentru copii), ne pregatim sa sesizam la CCR legile noastre (reducerea TVA de la 19% la 16% ,la produse alimentare de la 8 la 5) spunând "Hei, noi, PNL in opozitie am facut legi neconstitutionale", acceptam ca ministri respinsi de comisiile parlamentare (intr-o tara in care se spune ca Parlamentul reprezinta vointa poporului si nu Guvernul) sa ramâna ministri, creând un precedent periculos, acceptam asumarea pe buget, un precedent si mai periculos, votam incriminarea "drogurilor" intr-un mod total aberant…e cel mai mare haos parlamentar pe care l-am vazut si asta pentru ca nu mai gândim, ci ne supunem.

rn

imi doresc din toata inima sa fie sfârsitul unui asemenea mod de a face politica. Sa te supui doar ca sa iti mai asiguri un loc pe liste?! Vai de asa viitor", a scris Adriana Saftoiu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *