octombrie 3, 2022

Adrian Poputea se prezinta la Cupa României de Seniori cu gândul la o noua medalie

Cel mai bun pugilist al judetului nostru va boxa la competitia de la Iasi ce va avea loc în perioada 1 – 5 august

rn

Boxul salajean sufera la nivelul seniorilor, astfel ca doar Adrian Poputea mai tine steagul sus pentru judetul nostru în competitiile destinate acestei categorii de vârsta. Multiplu medaliat la Campionatele Nationale, Cupa României si chiar la Centura de Aur a României, Poputea este fara doar si poate cel mai emblematic sportiv al judetului nostru la aceasta disciplina sportiva.
În perioada 1 – 5 august, în Iasi, va avea loc Cupa României de seniori, iar Salajul va avea un singur reprezentant, ati ghicit, Adrian Poputea. Experimentatul pugilist se va afla la startul competitiei cu gândul de a obtine o medalie, chiar daca va fi greu. Sa spunem ca la editia de anul trecut de la Bacau, Adrian Poputea a cucerit AURUL.
De altfel, dupa un an 2016 mai dificil, în care s-a gândit chiar la retragere, elevul lui Ioan Dragos a avut un an 2017 foarte bun, încununat cu medalia de Aur de la Cupa României, dar si medalia de argint de la Campionatul National. Sa spunem ca la editia de anul trecut a Cupei României a participat si Sergiu Morar de la CSM Zalau, însa acesta este în continuare la scoala de Politie de Frontiera si momentan este iesit din peisajul boxului.
“Obiectivul meu pentru aceasta editie a Cupei României este obtinerea unei medalii, indiferent de culoare”, ne-a spus Adrian Poputea.
Pe aceasta cale, nu putem decât sa îi tinem pumnii lui Adrian Poputea ca îsi va putea îndeplini obiectivul si ne va face mândri, asa cum a facut-o de atâtea ori în ultimii ani.
“Mergem la Cupa României de seniori cu un singur sportiv, este vorba despre Adrian Poputea. Sergiu Moraru este în continuare la scoala de Politie de Frontiera si nu poate iesi din circuit si asa ramânem, cu un singur sportiv. Ne propunem o medalie, chiar daca va fi greu”, ne-a declarat maestrul Ioan Dragos

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.