februarie 5, 2023

Adrian Poputea in pregatire cu lotul national al Romaniei

Pugilistul Adrian Poputea legitimat la CSM “Armatura” Zalau si la Box “Club Vasile Goldis” Arad, participa in aceasta perioada la un stagiu de pregatire in Complexul Lia Manoliu, cu echipa Romaniei de seniori. Sportivul antrenat de Ioan Dragos este titularul lotului la categoria 91 kg si are toata incrderea atat a maestrului sau de la CSM Zalau, cat si a antrenorilor de la lotul national. La sfarsitul luni ianuarie sportivul va participa la un turneu de pregatire in Franta, dupa care pe 16 februarie va participa la Cupa Romaniei de la Iasi.
Ioan Dragos ne-a declarat ca anul acesta spera ca din punctul sau de vedere, Poputea sa iasa vicecampion national, dar antrenorii lotului national sunt mai increzatori si vor ca pugilistul sa castige titlul national.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut