septembrie 28, 2023

Adrian Popuţea, infrant in Polonia

0

Pe langă competiţiile in care reprezintă CSM Zalău la nivel intern, Adrian Popuţea boxează şi peste hotare, din dorinţa de a avea cat mai multe meciuri in picioare. Astfel, zălăuanul face parte din cadrul echipei maghiare Gladiator Gyor, care evoluează in Liga Europeană Boxing One. Vinerea trecută, elevul lui Ioan Dragoş a luptat in Polonia. Din păcate, Popuţea a pierdut la Kilece in faţa lui Kristof Covalski, campionul Poloniei la categoria 91 kg. Pană la urmă, şi Gladiator Gyor a pierdut cu scorul de 7 – 8 in faţa gazdelor. Următoarea etapă din cadrul Ligii europene va avea loc abia pe data de 4 iunie, cand Gladiator Gyor, implicit Adrian Popuţea, vor boxa in faţa propriilor susţinători contra unei echipe din Cehia.
Din Polonia, Adrian Popuţea a ajuns la Oradea, unde, sambătă, a avut loc o nouă ediţie a Cupei Bihorului. La startul acestui eveniment s-au aliniat 6 cluburi din ţară şi doar unul din Ungaria, mai exact din localitatea Debrecen. Cei aproximativ 50 de tineri pugilişti s-au luptat intr-o gală spectaculoasă. Emanuel Popiţ, Szabo Robert, Andrei Sabău şi Kovacs Csaba au terminat pe locul I. Şi Adrian Popuţea ar fi trebuit să lupte in cadrul acestei gale, insă David Artur, legitimat la Crişul Oradea, nu s-a mai prezentat, zălăuanul avand caştig de cauză.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut