noiembrie 30, 2022

Adrian Gontariu ar putea rămane in Divizia A1

Pentru campioana României, cea mai mare pierdere din această vară a fost Adrian Gontariu, cel care în sezonul trecut a fost jucătorul esenţial în câştigarea medaliilor de aur. După doar un an ACASĂ, internaţionalul român s-a despărţit de CS Volei Municipal, iar acum negociază cu formaţii din ţară, dar şi din străinătate.

După ce a evoluat în carieră la echipe din Emiratele Arabe Unite, Germania, Franţa sau Polonia, experimentatul universal este ofertat acum de grupări din Turcia, Grecia, Polonia, iar mare recent şi din Italia.

În campionatul intern, Arcada Galaţi şi Tricolorul LMV Ploieşti l-au dorit insistent, în dorinţa de a cuceri titlul  naţional.  Discuţiile cu clubul prahovean s-au sistat, după ce Tricolorul a finalizat transferul lui Laurenţiu Lică, cel care a lăsat SCMU Craiova după o perioadă extraordinară în Oltenia!

“Am mai multe oferte, dar managerul meu a spus să nu mă grăbesc. Încă mai discut cu Arcada Galaţi, dar de câteva zile a venit o ofertă bună şi din Italia. Dacă nu voi găsi o ofertă pe placul meu, ar putea să şi rămân acasă”, a spus Adrian Gontariu pentru Sportul Sălăjean.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *