septembrie 28, 2022

Adrian Dregan, cel mai bun jucator la Campionatul Regional de la Arad!

Jucatorul celor de la Autovip a fost declarat cel mai bun jucator al întrecerii rezervate echipelor din Nord-Vest, fiind de asemenea si golgheterul competitiei

rn

Salajul a dominat Campionatul Regional de la Arad, iar finala a fost una salajeana, între Autovip si Dia Guard Divino, care a fost câstigata de catre formatia simleuana.si cel mai bun jucator al întrecerii rezervate echipelor din Nord-Vest a fost tot din Salaj.
Este vorba de experimentatul Adrian Dregan de la Autovip, care pe lânga titlul de cel mai bun jucator la Campionatul Regional, a fost si golgheterul competitiei, cu 18 goluri. Pe lânga distinctia primita de Adrian Dregan, Salajul a mai avut un jucator cu un premiu special.
Astfel, Toth Karoly, cel mai experimentat jucator de la Dia Guard Divino a primit premiul fair-play din partea organizatorilor. De precizat ca “Kory” a facut parte din prima echipa nationala a României, care a participat la editia inaugurala a Campionatului European din Slovacia, desfasurat în anul 2010. În cariera sa de la minifotbal, jucatorul salajean a fost campion national cu Macrogrup, dar si câstigator al Cupei României cu Cipricom.
“Ne-am asteptat sa iesim din grupa, iar acesta a fost primul obiectiv. Apoi am vazut ca putem mai mult si am reusit o mare performanta, în conditiile în care nimeni nu ne dadea nicio sansa. Practic si când am ajuns în sferturi, toata lumea îsi dorea sa dea peste noi si multi spuneau ca suntem cea mai accesibila echipa. Unitatea grupului a facut diferenta si ne bucuram ca pentru a doua oara am devenit campioni regionali. Toti jucatorii au jucat foarte bine la aceasta competitie si s-au daruit, iar aceasta realizare ne da sperante pentru Campionatul National de la Alba Iulia. Ma bucur ca am facut un turneu reusit si am fost declarat cel mai bun jucator, dar fara ajutorul colegilor nu puteam reusi acest lucru. A contat foarte mult faptul ca toata echipa a jucat extraordinar. În finala am reusit sa învingem Dia Guard Divino, dar vreau sa spun ca si noua ne-au lipsit câtiva jucatori importanti. Oboseala a fost la ambele echipe, dar ambitia a facut diferenta”, a declarat Adrian Dregan, pentru Sportul Salajean.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.