ADR Nord-Vest organizează ateliere pentru antreprenori

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest pregătește organizarea de noi ateliere de descoperire antreprenorială. IMM-urile, întreprinderile inovatoare nou înființate, organizațiile de cercetare, grupurile de cercetători și ONG-urile, atât din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest, cât și din celelalte regiuni ale țării, dar care vizează dezvoltarea unor proiecte sau colaborări în Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest, sunt invitate să participe la viitoarele ateliere de descoperire antreprenorială.

De asemenea, sunt invitate să participe în cadrul acestor ateliere și grupurile de reprezentanți ai autorităților publice locale care intenționează să dezvolte structuri de sprijinire a afacerilor.

Domeniile vizate, conform Strategiei de Specializare Inteligentă a Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest (RIS3), sunt: inovare pentru bunăstarea populației, tehnologii emergente, tehnologia informației și comunicării.

Vor fi create și grupuri de lucru dedicate autorităților publice locale ce vizează dezvoltarea de Parcuri de Specializare Inteligentă, dar și

ONG-urilor și societăților ce intenționează să dezvolte activități educaționale specifice anumitor domenii, precum robotică, electronică etc.

În vederea creării unor canale de comunicare rapide și eficiente, ADR Nord-Vest, prin Departamentul de Specializare Inteligentă, își propune formarea unor grupuri de lucru pe aplicația WhatsApp care să fie focusate pe demersurile de sprijinire ale proiectelor și să asigure un cadru de dialog și informare pentru viitoarele ateliere de descoperire antreprenorială și pentru viitoarele apeluri de proiecte prin Programul Operațional Regional Nord-Vest 2021-2027.

Persoanele interesate să participe la aceste ateliere se pot înscrie prin completarea formularului din următorul link: https://forms.gle/oWPfyxWCwNFX4DLF8.

Grupurile vor ajuta la realizarea unui cadru mai eficient și pragmatic de informare și dialog, iar toate documentele, materialele și informările utilizate în cadrul discuțiilor din aceste grupuri vor fi accesibile și publicului larg, menționează ADR Nord-Vest.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.