Adolescenții sălăjeni, invitați la o întâlnire educativă cu medici din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău

Spitalul Județean de Urgență Zalău, în calitate de partener al evenimentului “Sex Education” invită adolescenții la o întâlnire educativă, sâmbătă, 4 februarie, la ora 12.00, la Sala Porolissum din cadrul Centrului de Cultură și Artă al județului Sălaj.

Educaţia sexuală responsabilă, completă, făcută de către profesionişti specializaţi, este esenţială pentru transmiterea corectă a informaţiilor. Înainte de toate, educaţia sexuală înseamnă educaţie pentru sănătate, pentru respectul de sine, pentru relaţionarea corectă cu ceilalţi.

Abia pe urmă înseamnă cunoaşterea felului în care funcţionează corpul uman, ce înseamnă actul sexual şi relaţiile emoţionale, responsabilitatea pentru propria sănătate şi pentru celălalt, faţă de procreerea unei alte vieţi.

Subiectele abordate sunt adaptate vârstei şi nevoilor specifice şi cuprind atât o structură (teme specifice) cât şi o parte de discuţii libere cu tinerii prezenți.

Vor răspunde cu deschidere și profesionalism întrebărilor adresate în cadrul evenimentului Dr. Cadar Roxana, medic specialist în specialitatea obstetrică-ginecologie și Dr. Juravle Bogdan Ioan, medic primar în specialitatea urologie, ambii medici ai Spitalului Județean de Urgență Zalău, și psiholog Patricia Chereji. Evenimentul se adresează adolesescenților în vârstă de peste 15 ani.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut