Adolescent cercetat după ce a aruncat pocnitori în fața unui bloc de locuințe

1
630

Un tânăr de 16 ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, după ce a fost prins de jandarmi aruncând cu petarde în fața unui bloc de locuințe.

Incidentul a avut loc vineri, 25 decembrie, în jurul orei 18.00, pe strada Partizanilor din Șimleu Silvaniei. Asupra minorului au fost găsite 45 de articole pirotehnice.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, acestea fiind înaintate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

Orice operațiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an. Folosirea necorespunzătoare a articolelor pirotehnice poate cauza răniri de persoane, incendii sau distrugeri de bunuri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.