Administrație Liberală – Bugetul de stat pe 2021, fără majorări de taxe și impozite

Guvernul PNL își propune să adopte bugetul de stat aferent lui 2021 până la finalul acestui an. Astfel, noul an trebuie să ne prindă cu bugetul aprobat în Parlament, la fel cum am procedat și cu bugetul pe 2020.
Sunt excluse majorări de taxe/impozite! Guvernarea PNL urmărește să crească puterea de cumpărare a românilor, să accelereze dezvoltarea economică, să stimuleze cât mai mult posibil mediul de afaceri astfel încât să genereze locuri de muncă bine plătite.
Suntem adepții taxelor mici, plătite de toată lumea. Întotdeauna PNL s-a identificat cu un nivel al taxării cât mai redus, întrucât este modalitatea de a aduce prosperitate în societate și de încurajare a spiritului întreprinzător.
Susținem cota unică de impozitare și suntem împotriva oricărei măsuri fiscale care inhibă activitatea economică. Activitatea de până acum a Guvernului PNL stă dovadă ca mod de raportare inteligent asupra economiei. Banii trebuie să circule în economie și trebuie stimulați să circule cu atât mai mult într-o situație de criză.
Am arătat că, în ciuda crizei sanitare și impactului economic generat, în ciuda facilităților acordate pentru amânarea la plată a impozitelor și taxelor pentru operatorii economici, am reușit să obținem venituri la bugetul de stat mai mari în august, septembrie și octombrie 2020 față de lunile echivalente din 2019 (guvernare PSD).
Întreaga retorică a PSD, care lansează fel de fel de minciuni gogonate fundamentate pe nimic, este în realitate atribuirea în dreptul celorlalți a ceea ce PSD intenționează să facă: majorări de taxe și impozite!

PSD a dovedit că nu este în stare să guverneze decât prin creșteri de taxe/impozite sau introducerea de noi biruri. Exemplele din guvernarea PSD sunt nenumărate: supra-acciza, supra-impozitarea part-time, supra-taxarea în domeniul bancar, energie, comunicații, atacul la Pilonul 2 de pensii.
Abordarea Guvernării PNL în domeniul economic este salutată de toate organismele internaționale! Nu întâmplător agențiile de raiting, cele care confirmă credibilitatea și încrederea de care se bucură Guvernul pe piețele internaționale și în fața investitorilor, spun că pot păstra o perspectivă optimistă în cazul României dacă guvernarea va continua în aceeași linie. (p)

PNL Sălaj

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *