septembrie 21, 2023

Administrația județeană a recepționat lucrările de reabilitare a DJ 108A: Bogdana – limită județ Cluj

3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lucrările de reabilitare și modernizare a DJ 108A: Bogdana – limită județ Cluj au fost recepționate, miercuri, în prezența președintelui Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a vicepreședintelui Szilágyi Róbert-István și a administratorului public al județului, Marian-Paul Maghiu.

Sursa video: Consiliul Judeţean Sălaj 

“Această realizare se constituie într-un plus de bine pentru cetățenii localităților pe care le leagă, în ceea ce privește siguranța, mobilitatea și păstrarea într-o stare tehnică bună a mijloacelor de transport care circulă pe tronsonul de drum județean reabilitat. Li se adaugă beneficiile în plan economic și social, generate de o cale de comunicație rutieră modernă ce asigură și o conectivitate mai bună între localități, între județe și chiar la nivel mai mare. Faptul că drumul a fost realizat într-o zonă împădurită, pitorească va face ca acest areal să fie mai atractiv din toate punctele de vedere. Mulțumiri și felicitări tuturor celor implicați în reușită!”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

Investiția în valoare de aproape 53 milioane de lei a fost finanțată din bani europeni, prin Fondul European de Dezvoltare Regională – Programul Operațional Regional 2014-2020 și a presupus reabilitarea și modernizarea tronsonului de 11,6 km, construirea de trotuare și piste de biciclete, amenajarea de stații de transport public, realizarea de rigole și șanțuri protejate cu beton, executarea zidurilor de sprijin, construirea, înlocuirea sau reabilitarea podurilor și podețelor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La recepția lucrărilor au fost prezenți și reprezentanți ai constructorului, ai proiectantului și ai dirigintelui de șantier, primarii comunelor traversate de DJ 108A, precum și specialiști de la Inspectoratul de Stat în Construcții Sălaj, respectiv din Direcția Investiții și Programe Publice și Direcția Patrimoniu din cadrul Consiliului Județean Sălaj.

3 thoughts on “Administrația județeană a recepționat lucrările de reabilitare a DJ 108A: Bogdana – limită județ Cluj

  1. A fost mai lungă panglica decât drumul. Dar cei responsabili s-au pozat, au glăsuit, s-au pupat, au chefuit. Pentru ei a fost o zi de muncâ generos platită, pentru care au primit și sporul de stress și muncă grea. Să tot lucrezi la stat.

  2. Acolo nu se justifică decît 1 (un) reprezentant al finanțatorului și 1(un) reprezentant al constructorului. Restul sînt panglicari! Că dacă la un drum local se înfig atîția, vă dați seama că la autostradă se cuvin 20-30 de „forfecari”.

  3. Eu stiu ca drumul judetean trece prin Comuna Buciumi (primar absent), nicidecum prin comunele Cizer sau Horoatul Crasnei, ai caror primari bagatori de seama, sunt in primul rand in loc sa-si vada de treburile din comunele lor nicidecum de pierdut vremea! Dar na ce sa te astepti de laun fost militizan!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut