Adjunct nou la Poliția Municipiului Zalău

Adjunct nou la Poliția Municipiului Zalău

Comisar șef de poliție Florin Cristian Lupu, șef birou la Biroul Ordine Publică pentru Mediul Urban, este noul adjunct al Poliției Municipiului Zalău.

Acesta a câștigat concursul organizat pentru ocuparea postului, în data de 27 aprilie. Au fost patru candidați, iar proba a constat în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, pe baza tematicii și bibliografiei aferente.

Comisar șef de poliție Florin Cristian Lupu, în vârstă de 41 de ani, a fost notat cu 8,78, fiind declarat admis, în timp ce restul candidaților au obținut 7,85, 7,38, respectiv 7,23 și au fost respinși.

Noul adjunct al șefului poliției muncipiului este încadrat în M.A.I. din anul 2004. La Poliția Municipiului Zalău activează din anul 2010, fiind ofițer în cadrul Biroului Rutier în perioada 2010 – 2016, iar din 2016 până în prezent este șef birou la Biroul Ordine Publică pentru Mediul Urban.

Poliția Municipiului Zalău este condusă în momentul de față de subcomisar de poliţie Stelian Petru Crăciun. Unul din cele două posturi de adjunct este deținut de subcomisar de poliție Călin Ionuț Rolnic, iar celălalt post de adjunct, vacant până la organizarea concursului, este ocupat acum de comisar șef de poliție Florin Cristian Lupu.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *