ADI Sălaj Plus are manager nou – Daniel Stejeran

Tânărul director al Centrului Național de Informare și Promovare Turistică din Șimleu Silvaniei și al Muzeului Holocaustului din Transilvania de Nord, Daniel Stejeran, este noul manager al Asociației de Dezvoltare Intracomunitară Sălaj Plus.

Concursul a avut loc la începutul acestei luni, Daniel Stejeran fiind unicul candidat. În urma susținerii probei scrise și a interviului, Daniel Stejeran a cumulat 88,5 puncte și a fost declarat admis, rezultatul rămânând final în 12 iulie.

3 thoughts on “ADI Sălaj Plus are manager nou – Daniel Stejeran

  1. Am înțeles Muzeul Holocaustului din Transilvania de Nord, dar de ce pe cheltuiala românilor. Cred câ în muzeu nu sunt acuzați românii de Holocaust.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.