ADI Sălaj Plus are manager nou – Daniel Stejeran

3
4145

Tânărul director al Centrului Național de Informare și Promovare Turistică din Șimleu Silvaniei și al Muzeului Holocaustului din Transilvania de Nord, Daniel Stejeran, este noul manager al Asociației de Dezvoltare Intracomunitară Sălaj Plus.

Concursul a avut loc la începutul acestei luni, Daniel Stejeran fiind unicul candidat. În urma susținerii probei scrise și a interviului, Daniel Stejeran a cumulat 88,5 puncte și a fost declarat admis, rezultatul rămânând final în 12 iulie.

3 COMENTARII

  1. Am înțeles Muzeul Holocaustului din Transilvania de Nord, dar de ce pe cheltuiala românilor. Cred câ în muzeu nu sunt acuzați românii de Holocaust.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.