octombrie 5, 2022

Adi Gontariu revine la Nationala!

Voleibalistul zalauan a fost convocat pentru meciurile Romaniei din preliminariile Campionatului European, cu Danemarca si Finlanda

rn

Dupa titlul castigat in 2017 cu Volei Municipal Zalau, Adrian Gontariu s-a transferat la Arcada Galati, grupare cu care nu a reusit sa repete performanta de la Zalau si s-a clasat doar pe locul 2, atat in Divizia A1, cat si in Cupa Romaniei.
Odata cu terminarea campionatului, Gontariu a devenit liber, iar deocamdata nu a dat curs la nicio oferta pentru sezonul urmator. Pana una alta, valorosul universal zalauan ramane in priza cu sportul de sub fileu, astfel ca el va reveni la echipa nationala, dupa o pauza de doi ani.
Adrian Gontariu a fost convocat pentru meciurile din preliminariile Campionatului European, cu Danemarca si Finlanda care vor avea loc in luna august. Pana la jocurile oficiale, selectionata pregatita de Danut Pascu se va reuni la Craiova unde se va pregati incepand de duminica.
“Tot timpul am mers cu drag la echipa nationala cand am fost sanatos. si acum sunt apt si voi fi prezent la reunire. Speram sa ne pregatim cat mai bine si de ce nu sa reusim sa ne calificam la Campionatul European dupa meciurile cu Danemarca si Finlanda. Mai buna sansa ca si acum nu cred ca am mai avut”, ne-a declarat Gontariu.
in vara anului 2016, zalauanul a mai fost la lotul national, dar atunci a plecat din cantonament dupa doar o zi motivand ca este accidentat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.