septembrie 30, 2022

Adi Damian: “CS Barcau Nusfalau a facut un turneu semifinal peste asteptari. Copiii s-au autodepasit”

Antrenorul campioanei Salajului s-a declarat multumit de randamentul dat de echipa sa, chiar daca CS Barcau a obtinut doar un punct la turneul semifinal de la Carei

rn

Devenita campioana Salajului pentru a noua oara în ultimii 11 ani, CS Barcau Nusfalau a reusit în aceasta vara sa treaca pentru a treia oara de meciurile de baraj. Dupa o ”dubla” victorie cu Vointa Cetate, elevii lui Adrian Damian s-au calificat la turneul semifinal, unde au avut o prestatie buna.
Salajenii erau cât pe ce sa câstige cu Victoria Carei si chiar în fata celor de la U Cluj, însa pâna la urma din primele doua jocuri au obtinut doar un punct.
În ultimul meci, Nusfalau a fost învinsa de CS Ineu, dar în ciuda faptului ca s-a clasat pe ultimul loc, tehnicianul Adrian Damian s-a declarat multumit de prestatia elevilor sai.
Dupa turneul de la Carei, juniorii de la CS Barcau au prins încredere si spera sa câstige campionatul si în sezonul urmator, dar sa ajunga din nou la turneul semifinal.
“A fost un turneu foarte reusit, peste asteptari. Sunt foarte multumit, fiindca copiii s-au autodepasit. Din pacate, portarul nostru a prins doua zile foarte slabe si a gresit grav la mai multe goluri. Cred ca lipsa competitiei din judet si-a spus cuvântul, iar daca noi aveam un portar precum Andrei Pop de la “U” Cluj, eram calificati la turneul semifinal. Pregatirea fizica si-a spus cuvântul, mai ales în meciul cu Universitatea Cluj. La jocul cu CS Ineu am avut probleme de lot, dar si daca nu erau aceste probleme, având în vedere ca nu mai puteam prinde primul loc le dadeam sanse la toti juniorii. Puteam sa aliniez o echipa ceva mai buna si sa încercam sa terminam pe locul 2, dar pe noi nu ne-a interesat acest lucru. Sunt mai încântat ca le-am dat credit si celor care au jucat mai putin, pentru a prinde încredere. Daca stam si analizam, puteam sa transam calificarea din a doua zi, fiindca puteam câstiga pe final cu Victoria Carei, iar în meciul cu Universitatea Cluj am fost la câteva minute de o victorie. Avem sperante ca la anul vom putea ajunge din nou la un turneu semifinal, daca vom munci mai bine, fiindca în mare parte toti jucatorii vor fi juniori”, a declarat Adrian Damian.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.