septembrie 30, 2022

Adeverinte pentru credite in contul banilor la hectar in 2011

Incepand de ieri, Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA) elibereaza adeverinte pentru beneficiarii schemelor de plati pe suprafata aferente anului 2011, care vor sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente la bancile care au incheiat conventii cu APIA Amintim institutiile bancare la care se pot adresa fermierii doritori sa obtina credite: BRD Groupe Societe Generale, CEC Bank, Banca Comerciala Romana si Fondul de Garantare a Creditului Rural. Potrivit Doinei Pintea, reprezentant al Centrului Judetean APIA Salaj in relatiile cu mass-media, fermierii cuprinsi in controlul clasic pe teren si in cel prin teledetectie nu pot primi adeverinta pentru credit pana la finalizarea controalelor si verificarilor administrative. Prin adeverinta, APIA confirma ca beneficiarul a depus cererea de plata pentru subventia pe hectar pentru anul 2011 si ca asupra cererii de plata a beneficiarului au fost efectuate controalele. De asemenea, mai precizeaza Doina Pintea, in adeverinta se va mentiona suprafata determinata pentru plata in cadrul schemei SAPS si faptul ca beneficiarul nu face obiectul excluderii de la plata la data emiterii acesteia, precum si ca indeplineste conditiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite.
Valoarea creditului pe care fermierii il pot solicita va fi de pana la 80 la suta din suma cuvenita prin subventie, aferenta anului 2011.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.