Acuze socante ale unuia dintre oficialii Ceahlaului la adresa centralului Unimatan!

Partida extrem de tensionata intre Ceahlaul si Rapid, fostul selectioner – Razvan Lucescu – a fost trimis in tribuna dupa proteste repetate la adresa arbitrilor.P
Duminica, in cadrul etapei a V-a a Ligii I, Ceahlaul a primit vizita Rapidului sub Pietricica, intr-unul din meciurile interesante ale etapei. Partida a fost oficiata la centru de Paul Unimatan, ajutat la una dintre linii de asistentul zalauan Gabriel Barjac. Meciul in sine a fost unul disputat, tehnicianul Rapidului agitandu-se pe tot parcursul jocului la marginea terenului si a avut non – stop ceva de reprosat la deciziile brigazii de arbitri, iar intr-un final a fost eliminat de centralul Unimatan. Vicentiu Iorgulescu – presedintele nemtenilor – a fost la pauza la cabina arbitrilor pentru a le cere acestora socoteala pentru maniera de arbitraj, centralul refuzand dialogul cu oficialul moldovenilor, mai ales ca acestia nu au voie sa intre la cabina arbitrilor in pauza meciului.
Presedintele Ceahlaului a declarat pentru GSP TV: „Am fost la el la pauza si el m-a impins si m-a lovit in arcada. L-am intrebat daca nu ii e rusine, atat am apucat sa-i spun si m-a lovit. Erau multi martori acolo”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *