decembrie 3, 2022

Acuzat de evaziune de 250.000 de lei, Boroș Tibor din Dobrin scapă de arest

Boroș Tibor, administratorul firmei Bobe Constructor din comuna Dobrin, a fost arestat la domiciliu de magistrații sălăjeni la finele lunii iulie. Este cercetat de procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul Sălaj pentru evaziune fiscală și împotriva lui magistrații au luat măsura arestului la domiciliu. Iată că la o jumătate de an distanță, Boroș Tibor a scăpat de arest, însă a fost plasat sub control judiciar. Astăzi, 11 ianuarie, Boroș Tibor are o nou întâlnire cu magistrații sălăjeni. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lânga Tribunalul Sălaj, administratorul firmei din Dobrin este acuzat că a înregistrat în contabilitatea societații sale 79 de facturi fictive, stop_coloana prejudiciind bugetul de stat cu suma de 250.000 de lei. În vizorul procurorilor se afla și B. Gheorghe, din Galați, cel care a emis facturile fictive. Acesta este o mai veche cunoștința a procurorilor sălăjeni, fiind trimis în judecata într-un alt dosar, cu fapte similare. B Gheorghe este cercetat și într-un alt dosar de către procurorii DIICOT Mureș.  

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *