Actualul prefect devine…subprefect

1
862

Luni, 15 februarie, conducerea națională a PNL va valida și nominaliza propunerea filialei PNL Sălaj pentru funcția de subprefect al județului, în persoana lui Virgil Țurcaș, actualul prefect al Sălajului, „o persoană a cărui probitate morală și profesională a fost demonstrată pe deplin în ultimul an, o perioadă extrem de complicată în contextul epidemiologic generat de pandemia cu noul coronavirus”, spun liberalii sălăjeni.

UDMR, formațiunea căreia i-a revenit Prefectura Sălaj în urma negocierilor din coaliția de la putere, a anunțat deja că îl susține pentru postul de prefect pe inspectorul școlar general adjunct Dari Toma. Celălalt subprefect va fi de la USR PLUS, iar numele său va fi anunțat zilele următoare.

În ședința Biroului Politic Național al PNL, format din președinții filialelor județene și membrii BEx, au fost aprobate propunerile pentru secretarii de stat și demnitarii cu rang de secretar și subsecretar de stat. Ambele propuneri ale PNL Sălaj, aprobate cu unanimitate de voturi în ședința Biroului Politic Județean din luna ianuarie 2021, au fost votate și de către membrii BPN în ședința de sâmbătă, 13 februarie. Astfel, alături de încă 70 de liberali din alte județe și municipiul București care vor fi desemnați de Guvern în poziții naționale, Sălajul va fi reprezentat de Bogdan Ilea, decanul Baroului Sălaj, care va ocupa postul de secretar de stat în Ministerul Justiției, și de Paul Maghiu (aflat la al doilea mandat de consilier județean și fost director de cancelarie în cadrul Instituției Prefectului), ca vicepreședinte al Institutului Naţional de Statistică.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.