Un apel la 112 a anuntat cu putin timp in urma faptul ca o persoana a pus o bomba in interiorul centrului comercial Vivo, fostul Polus Center, din comuna Floresti, judetul Cluj. La fata locului au fost trimise in aceste momente mai multe autospeciale de pompieri, politisti si pirotehnisti, potrivit someseanul.ro 

ACTUALIZARE 16.00: Un apel la 112 a anunțat în jurul orei 13.45 faptul că un colet suspect a fost plasat în incinta unui punct comercial. În urma apelului, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat de urgență la fața locului, delimitând zona. Până în prezent nu a fost identificat coletul, însă se fac în continuare cercetări. 

”S-a delimitat un perimetru de circa 200 de metri în zona fântânii aterziene, iar intrarea cu numărul trei a complexului a fost închisă”, afirmă Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj. Polițiștii au intervenit și cu echipe pirotehnice şi câini special anternaţi să găsească explozibil.

A fost identificat un bărbat de 28 de ani din Timișoara, despre care ar fi indicii ca a efectuat apelul la 112. Acesta a fost ridicat de polițiștii și dus la audieri.

Timişoreanul a recunoscut la audieri că el este cel care a sunat la 112 şi a spus că e o bombă în mall. Surse din cadrul poliției spun că bărbatul suferă de afecţiuni psihice și că nu ar fi oferit o explicație pentru gestul său.

Potrivit anchetatorilor, doar o singură intrare în mall mai rămâne închisă, până termină pirotehniștii cercetarea la fața locului. Celelalte două intrări în centrul comercial sunt deschise publicului.  sursa foto: someseanul.ro