septembrie 30, 2023

Actiuni de prevenire a furtului din autoturisme

0

Vineri, 6 februarie 2009, in Sala de Conferinte a Companiei de Apa, cu incepere de la ora 10,00, va avea loc masa rotunda in cadrul Proiectului de Security Marketing privind prevenirea furturilor de/din autoturisme.
La acest eveniment, organizat de IPJ Salaj, vor participa si reprezentanti ai Institutiei Prefectului, ai Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, ai Primariei Municipiului Zalau precum si din partea Politiei Comunitare si a agentilor economici care isi desfasoara activitatea in domeniul asigurarilor auto si a vanzarii de autoturisme.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut