Acțiune “în cascadă” a polițiștilor

Duminică, 30 mai, polițiștii rutieri sălăjeni, în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Maramureș au acționat pe drumurile din Sălaj, pentru combaterea excesului de viteză.

Acțiunea, la care au luat parte 15 polițiști, fiind scoase pe traseu 6 aparate radar, s-a desfășurat în intervalele orare 08:00-12:00 și 15:00-19:00.

În 8 ore, au fost depistați 95 de conducători auto care au încălcat regimul legal de viteză. Alte 50 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație.

De asemenea, polițiștii au suspendat 32 de permise de conducere, din care 22 pentru viteză, 9 pentru depășire neregulamentară și 1 pentru nerespectarea obligațiilor la întâlnirea cu autovehiculele în regim prioritar. Totodată, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.