septembrie 28, 2022

Acțiune comună pentru reducerea numărului de accidente pe drumurile Sălajului

Având ca scop reducerea riscului rutier cauzat de consumul de droguri și de nepăstrarea distanței corespunzătoare în mers, specialiștii Centrului de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Sălaj, împreună cu polițiștii rutieri sălăjeni au desfășurat în comun o serie de activități preventiv-informative.

Reprezentanții CPECA Sălaj a discutat cu participanții la trafic despre riscurile la care se expund dacă consumă substanțe psihoactive și le-au oferit, mai ales celor mai tineri, alternative sănătoase de a-și petrece timpul liber.

Polițiștii au împărțit participanților la trafic materiale preventive și le-au oferit recomandări pentru a evita implicarea acestora în evenimente rutiere, generate de nepăstrarea distanței în mers, efectuarea de depășiri neregulamentare ori neadaptarea vitezei la condițiile de trafic.

“Sperăm ca activitățile noastre să aibă un efect pozitiv, în vederea limitării evenimentelor rutiere nedorite!”, e mesajul Centrului de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.