Actiune comuna a autoritatilor pentru siguranta alimentara pentru sarbatorile de Pasti

Saptamana aceasta,  inspectorii responsabili cu verificarea alimentelor care sunt comercializate in judetul nostru se vor afla pe teren, in fiecare zi. Potrivit planului de control, in perioada 14 – 18 aprilie, inspectorii vor verifica operatorii economici din municipiu si din cele trei orase ale Salajului, care comercializeaza produse alimentare si produse specifice sarbatorilor pascale, in special carne si preparate din carne, lactate, oua si vopsele de oua. Controalele se vor desfasura in echipe mixte de specialisti, printr-un protocol intre Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor, Directia de Sanatate Publica Salaj.stop_coloana
Prefectul judetului, Ionel Ciunt, a trasat ca sarcina celor trei institutii de control sa prelungeasca perioada de control pana la data de 1 Mai, in cazul in care vor avea loc sarbatori campenesti sau adunari populare organizate de partidele politice, Sarbatoarea Muncii fiind in perioada de campanie electorala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *