ianuarie 31, 2023

Orice persoana care a dobandit, pe alte cai decat formale, cunostintele si deprinderile practicarii ocupatiilor de impresar artistic, disc jockey, dansator, cantaret sau instrumentist, are, acum, posibilitatea de a primi un certificat care sa-i atesteze aceste competente. Certificatul are valoare de act de studiu si poate fi eliberat de Centrul de Pregatire si Perfectionare in Cultura, cu conditia ca persoanele in cauza sa participe, in perioada urmatoare, la sesiunele de evaluare a competentelor ce vor fi organizate de acest centru. Mai multe informatii despre modalitatile de participare la evaluari pot fi aflate pe site-ul www.competente.ro.
Initiativa ii favorizeaza pe artistii care, neavand absolvite studii de specialitate, sunt incadrati in diverse ansambluri sau institutii de cultura ca si personal necalificat, cu toate ca, profesional, nu sunt cu nimic mai prejos decat cei cu scoli de specialitate. Iar numarul salajenilor aflati in aceasta situatie este, se pare, destul de mare, fapt confirmat si de directoarea Bibliotecii Judetene, Florica Pop, de la care am primit datele de mai sus si care ne-a declarat ca foarte multa lume suna la institutie pentru a se interesa de posibilitatea de a obtine un astfel de act.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut