ACS Tihau vrea inghetarea campionatului

Ani de-a randul ACS Tihau a fost o prezenta activa in lupta pentru locurile fruntase a ligii a V-a din fotbalul salajean. Traind in umbra marii vecine de langa ei, Dumbrava Galgau – fruntasa in Liga a IV-a, normal ca a facut schimburi de jucatori si face in continuare. Dar Florin Mitre spune :

rn

"Aparitia coronavirusului in Romania, bulversarea economica. grija pentru sanatate si inghetarea fotbalului profesionist din Liga a III-a ma duce la gandul clar ca singura solutie la noi la amatori este oprirea campionatului.Nimeni nu risca, avem familii, avem copii, cine raspunde ca ma duc la X comuna sa joc ? Pentru ce ? Se intinde foarte mult decizia . Fondurile sponsorilor s-au folosit pentru combaterea efectelor coronavirusului . Inghetarea campionatului si pregatirea cu calm si incredere a urmatorului este deviza noastra. M-am consultat cu toti cei implicati, jucatori , oameni de fotbal de langa echipa, finantatori.Raspuns:inghet!"
In etapa a 12-a a Ligii a V-a, seria Est, la Rus, ACS Tihau a castigat cu 4-1 si este la egalitate avand 25 puncte cu liderul Rapid Zimbor care tine neaparat sa promoveze in Liga V-a. Lotul deplasat la Rus :Ionut Pascuta
– Florin Iacob, Szekely Ferencz, Sorin Pascuta, Cristian Somai, Catalin Opris, Calin Muresan, Samuel Lingurar, Catalin Crisan, Vasile Veres, Denis Boie, Dorin Barsan, Sergiu Oros, Dorian Popovici, Antonio Cuibus.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *