octombrie 7, 2022

Acoperisurile cad peste masini

Simleuanii s-au scandalizat ieri pe facebook, aratand ca tiglele de pe acoperisul unui bloc din centrul orasului se pranusesc periculos de la inaltime E un pericol mortal, care deocamdata a facut doar pagube masinilor. Blocul cu pricina este situat in centrul orasului, vis a vis de fostul sediu al Postei, . 

rn

Uta Oros din Simleu posteaza fotografii cu bucati de tigla si deschide dezbaterea in care mai multi simleuani se arata indignati ca nimeni nu este preocupat sa elimine pericolul.
“Aceste bucati de tigla au cazut de pe acoperisul unui bloc situat in centrul orasului si au ,,sifonat” bine de tot o masina. Hai sa ne gandim ce s-ar fi intamplat daca acolo erau oameni???? La aproape cinci ore de la acest eveniment, nu s-a gasit nimeni sa securizeze acea zona, care reprezinta un adevarat pericol public pentru cetateni. Cat despre locatarii acestui bloc, care prin ignoranta lor pun vietile noastre in pericol, nu stiu ce ar mai fi de adaugat”, scrie initiatorul dezbaterii.
O femeie posteaza poza cu masina indoita si gaurita, imagini cat se poate de graitoare. Iar un alt simleuan spune ca si el a patit-o si ca a cheltuit serios pentru reparatii.
Comentatorii sunt de parere ca Asociatia de Proprietari din acel bloc este raspunzatoare de pagubele sau ranirile cauzate de tiglele de pe acoperis, dar cineva ii lamureste ca acolo nu exista asociatie. Si atunci, pericolul ramane pana moare cineva?!
Si mai reiese din comentarii ca in cartierul Gheorghe Lazar, aproape toate blocurile sunt cu acoperisul “praf”, mai ales cele finalizate in 1989!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.