decembrie 3, 2022

Achizitii propuse de CJ Salaj pentru care operatorii economici din tara si din judet nu au prezentat oferte

Firmele românesti, implicit cele salajene, nu prea se înghesuie sa depuna oferte pentru câstigarea licitatiilor, propuse de Primarii sau Consiliului Judetean Salaj, publicate pe SICAP (noul SEAP). Discutiile purtate cu unii primari, dar si lista care ne-a fost transmisa din partea CJ, la solicitarea Graiul Salajului, confirma acest lucru, iar in unele cazuri s-a ajuns la renuntarea la a mai realiza anumite investitii sau obiective.

rn

In Salaj procedurile de achizitie publica, neatribuite pe parcursul anului 2019, se refera la 29 de obiecte distincte ale acestor proceduri organizate si neatribuite.

rn

Conform celor de la CJ Salaj, pentru unele obiecte ale unor proceduri de achizitie publica au fost derulate mai multe proceduri, acestea (procedurile) fiind succesiv neatribuite si anulate, respectiv reluate: ex. Servicii de elaborare documentatie tehnica faza D.A.L.I, P.T.+D.E. pentru obiectivul de investitie "Reabilitare drum acces C.M.I.D. Dobrin" (2 proceduri reluate si neatribuite, a 3-a procedura reluata aflata în derulare), "Elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru Amenajare Complex Arheologic Porolissum Moigrad" (4 proceduri reluate si neatribuite, a 5-a procedura reluata a fost atribuita, încheiata cu contract), Servicii de elaborare documentatie tehnica – Expertiza tehnica, Audit energetic, DALI, PAC, PT+DE si asistenta tehnica pentru obiectivul : "Reabilitare si modernizare punct termic nr. 34P în vederea transformarii în arhiva pentru Consiliul Judetean Salaj (4 proceduri reluate si neatribuite, a 5-a procedura reluata aflata în derulare) etc., astfel, numarul procedurilor neatribuite, fiind mai mare decât numarul obiectelor distincte pentru care au fost organizate respectivele proceduri. Procedurile neatribuite în anul 2019 numara procedurile organizate si derulate pentru cele 29 de obiecte distincte amintite, si încheiate prin: reluarea si atribuirea procedurilor pentru 12 obiecte distincte de achizitie publica, neatribuirea procedurii/-lor si renuntarea la acestea pentru 11 obiecte distincte de achizitie publica si reluarea procedurii/-lor – aflându-se în derulare în acest moment – pentru 6 obiecte distincte de achizitie publica.

rn

În acest context, redam obiectele procedurilor de achizitie publica pentru care au fost organizate proceduri, acestea fiind neatribuite în continuare pe parcursul anului 2019 (primele 6 fiind în proceduri reluate si aflate în acest moment în derulare, iar urmatoarele 11, reprezentând obiecte ale procedurilor la care s-a renuntat dupa neatribuire, în sensul ca nu au mai fos reluate în alte proceduri):
-Achizitionare autoturisme de interventie – 2 bucati
-Servicii de elaborare documentatie tehnica faza D.A.L.I, P.T.+D.E. pentru obiectivul de investitie "Reabilitare drum acces C.M.I.D. Dobrin"
-Servicii de elaborare documentatie tehnica -Expertiza tehnica, Audit energetic, DALI, PAC, PT+DE si asistenta tehnica pentru obiectivul: "Reabilitare si modernizare punct termic nr. 34P în vederea transformarii în arhiva pentru Consiliul Judetean Salaj"
-"Achizitionare anvelope iarna – 12 buc."
-"Servicii de supraveghere a executiei lucrarilor pentru investitia "Modernizare bazin de apa la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, judetul Salaj"
-"1.Studii geotehnice, studii topografice, Expertiza tehnica elaborare DALI, Proiect tehnic si Detalii de executie pentru obiectivul de investitie Punere în siguranta podet pe DJ 110km 18+823, 2.Studii geo, topo, expertiza tehnica si DALI pentru punere în siguranta Pod pe DJ 108S km 17+107, 3. Studii geo, topo, expertiza tehnica si DALI pentru punere în siguranta Pod pe DJ 108N km 7+057, 4. Studii geo, topo, expertiza tehnica si DALI pentru punere în siguranta Pod pe DJ 108A"
– Achizitionare autoturism hibrid
– Elaborare Expertiza tehnica, DALI, si proiectare pentru obiectivul de investitie "Modernizare DJ 108 T, Sector: Lim jud. Maramures-Cehu-Silvaniei, Km 8+544 – 9+677ii
– Studii geotehnice, Studii Topografice, Expertiza Tehnica si Elaborare D.A.L.I, Proiect Tehnic si Detalii de Executie pentru obiectivul de investitie "Punere în siguranta Podet pe DJ 110 km:18+823"
-"Servicii de neutralizare a subproduselor de origine animala care nu sunt destinate consumului uman, provenite din gospodariile crescatorilor individuali de pe raza judetului Salaj"
-"Servicii reparatii si întretinere a instalatiei sanitare si instalatiei termice Centrul Militar Judetean"
-"Servicii de elaborare documentatie tehnica faza SF/Studiu de amplasament pentru Amenajare/sistematizare curte posterioara Spitalul Judetean de Urgenta Zalau"
-"Reparatii terasa pentru corp de legatura, sediul Consiliului Judetean Salaj"
-"Servicii de interpretariat consecutiv din limba româna în limba polona si din limba polona în limba româna"
-"Reparatii curente pentru interioare, corp de legatura, sediul Consiliului Judetean Salaj"
-"Servicii de curierat"
-"Servicii pentru organizarea de vizite cu elevii din învatamântul gimnazial la ferme de cresterea bovinelor si la unitati de procesare a laptelui, ca si masura educativa adiacenta programului de distributie gratuita a laptelui în scoli"

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *