Accidente pe drumurile Salajului

Victime ale neatentiei
Sfarsitul de saptamana a adus, din nou, evenimente rutiere nedorite pe sosele din Salaj, principalele motive ale accidentelor fiind viteza excesiva si neatentia la volan. Primul accident grav a avut loc vineri, 22 mai, ora 16,15, intre localitatile Chechis si Balan. D. Sergiu, de 20 ani, din Zalau, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, intr-o curba usoara la stanga, angajandu-se in depasire, nu a observat ca, in spatele sau era angajat in depasire un alt autoturism, condus de catre L. Augustin, de 29 ani, din localitatea Popteleac. Din nefericire al doilea sofer n-a mai reusit sa evite impactul, tamponand partea stanga spate a masinii conduse de tanarul zalauan.
“In urma accidentului primul autovehicul a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in santul din partea dreapta a drumului, rezultand ranirea grava a doi pasageri de pe bancheta din spate a autoturismului”, a declarat Nadia Serban, purtator de cuvant al IPJ Salaj.
Biciclist ranit grav
Mai tarziu, in aceeasi zi de la ora 18,40, intre localitatile Porti si Lesmir, M. Ioan, de 68 ani, din localitatea Suplacul de Barcau, judetul Bihor, in timp se deplasa cu bicicleta, a pierdut controlul ghidonului si a cazut pe partea carosabila, accidentandu-se grav.
Accident in municipiu
Nici ziua de sambata nu a fost lipsita de accidente cu urmari grave. Astfel, in jurul orei 16,30, pe raza municipiului Zalau, B. Vasile, de 31 ani, din Cluj Napoca, conducand motocicleta cu viteza excesiva, a pierdut controlul ghidonului si a parasit partea carosabila. “In urma impactului, motociclistul a fost ranit grav”, a mai precizat Nadia Serban.
Nu a adaptat viteza la conditiile de drum
La nici o ora diferenta, in localitatea Bozna, S. Ionut, de 20 ani, din Zalau, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in afara drumului, accidentandu-se grav.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *